Medium | Hof van Vrede

Innerlijke blokkades, depressieve gevoelens, onverklaarbare chronische pijn. Veel psychische en fysieke klachten hebben een diepliggende, verborgen oorzaak en laten zich niet zomaar genezen met een reguliere behandeling of medicijnen.

button9

Medium consult
Leer jezelf op een andere, diepere manier kennen
> Lees meer

button13

Eenvoudig consult
Voor een aura healing of één specifieke vraag
> Lees meer

button11

Uitgebreid consult
Voor een diepgaand therapeutisch consult
> Lees meer

Medium consult

Een medium gaat samen met jou de diepte in, op zoek naar de onderliggende oorzaak van je klachten. Dat kan een verborgen trauma zijn, wortelend in je jeugd, in het leven van je ouders of misschien zelfs in een vorig leven. Pas wanneer je de confrontatie aangaat met onbewuste delen van jezelf, kun je je innerlijke ballast overboord gooien en hardnekkige blokkades op een duurzame wijze doorbreken. Daarbij gaat het erom jezelf op een andere, diepere manier te leren kennen en je (vaak verborgen) angsten liefdevol te omarmen.
Willem Mak is een erkend medium en healing-therapeut, aangesloten bij de Spirituele Nationale Unie. Hij biedt eenvoudige, reinigende consulten en uitgebreide, therapeutische consulten aan. Neem contact met hem op om de mogelijkheden te bespreken. Willem is dinsdag en vrijdag tussen 9.00 en 10.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-24406416. Je kunt ook een bericht sturen naar Willem@HofvanVrede.nl. Consult op afstand is ook goed mogelijk.

> Ethisch manifest
 

Eenvoudig consult € 50
30 - 45 minuten

Uitgebreid consult € 80
60 - 90 minuten

Locatie: Hof van Vrede, op afstand ook mogelijk

Omdat geld geen belemmering mag vormen, zijn er voor mensen met een minimuminkomen in overleg aangepaste tarieven mogelijk

Eenvoudig consult

Een eenvoudig mediumconsult is geschikt voor mensen die willen werken aan één specifieke blokkade in hun leven. Vreten bepaalde situaties buitenproportioneel veel energie, bijvoorbeeld doordat je je onvoldoende kunt afsluiten voor negatieve energieën op je werk? Heb je last van gepieker over iets? Of lijd je aan pijn in een bepaald lichaamsdeel, bijvoorbeeld je schouder of je knie? Dan zou een aurareiniging je kunnen helpen om zwakke plekken in je aura te verstevigen en auralifters (‘spirits’ die meeliften met jouw aura) te verdrijven. Je kunt ook een aurareiniging op afstand aanvragen voor een vriend of familielid over wie je je zorgen maakt. Tot slot is het mogelijk om het energieveld van je huis te laten reinigen, bijvoorbeeld wanneer je het gevoel hebt dat er vreemde energieën hangen of wanneer je kind bang is in het donker.
Een eenvoudig consult duurt tussen de 30 en 45 minuten en kost 50 euro*. Het consult vindt plaats in Hof van Vrede in Zwolle, maar kan ook op afstand – bijvoorbeeld via Zoom – worden gehouden.
Een aura is een persoonlijk energieveld om je heen. Het bestaat uit een emotionele laag, een mentale laag en een spirituele laag. Spirits (geestelijke entiteiten) kunnen in de buurt van je aura komen en je ziek maken. Ook kunnen spirits meeliften met jouw aura en energie aan je onttrekken. Met behulp van aurareading en –healing kun je je aura vrijmaken van zulke ongewenste entiteiten.

Uitgebreid consult

Sommige problemen en blokkades vereisen een grondige aanpak, waarbij je samen met een medium dieper afdaalt in onbewuste lagen van je innerlijk. Tijdens een uitgebreid consult treedt Willem meer in de rol van therapeut, en onderzoeken jullie samen de aard van je relaties – zowel de relatie tussen jou en de wereld als de relatie tussen jou en (bepaalde aspecten van) jezelf. Je kunt de wereld en andere mensen niet veranderen naar je eigen wensbeeld. Maar je kunt wel de verantwoordelijkheid nemen voor je eigen innerlijk door alles wat er binnenin je leeft te leren voelen, observeren en – waar nodig – transformeren.
Tijdens het consult brengt Willem je in een lichte trancetoestand en nodigt hij je uit om goed te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Samen daal je af naar je kindertijd of de tijd voordat je geboren was, om te ontdekken of daar iets gebeurd is wat verband houdt met je huidige angsten of blokkades. Willem laat zich daarbij leiden door spirituele gidsen, en vormt een brugfiguur – een medium – tussen jou en de geestelijke wereld. Soms kun je iets heel confronterends ontdekken, bijvoorbeeld een pijnlijk tekort aan liefde, en zullen er heftige emoties bij je loskomen. Maar door stil te staan bij de pijn, kun je er samen met liefde naar kijken en visualiseren dat het trauma wordt opgenomen door een tunnel van licht.
Uiteindelijk draait een uitgebreid mediumconsult dus om het aanboren van een diepgaande vorm van zelfobservatie en –genezing. Willem moedigt je aan om alles wat er binnenin je leeft naar het licht te brengen, zodat het kan worden ontward en bevrijd. Omdat een mediumconsult lichaamsgericht is, zal het diep doorwerken in je emoties en hardnekkige, oude patronen vervangen door gezondere, liefdevolle innerlijke overtuigingen.Vaak zul je al tijdens het consult zelf een sterk gevoel van opluchting ervaren, soms komt dat pas enkele dagen of weken later.
Een uitgebreid consult duurt tussen de 60 en 90 minuten en kost 80 euro*. De meeste cliënten hebben één of twee consulten nodig om van hun klachten te genezen.

* Omdat geld geen belemmering mag vormen, zijn er voor mensen met een minimuminkomen in overleg aangepaste tarieven mogelijk.

Ethisch manifest

Willem Mak is lid van de Spirituele Nationale Unie. De SNU is een vereniging die zich ten doel heeft gesteld om de belangen te behartigen en de kwaliteit van de werkzaamheden te waarborgen. De vereniging beoogt tevens een bijdrage te leveren aan het bevorderen van het geestelijk welzijn van de medemens. Bovendien hecht de vereniging er waarde aan om kennis en inzicht uit te dragen omtrent het contact met de geestelijke wereld om ons heen.

TOP
Login
BACK
button13 button11