Meditatie | Hof van Vrede

Tweemaal per maand is er op vrijdagavond een lichtkring waar je je bijaan kunt sluiten. We eerst starten met een stiltemeditatie, gevolgd door een geleide meditatie en tenslotte is gelegenheid voor persoonlijke vragen en kan er contact met overledenen dierbaren worden gemaakt.

button12

Stiltemeditatie
Helpt je om vanbinnen leeg en ruim te worden
> Lees meer

button13

Geleide meditatie
Afwisselend geleid door een van de aanwezigen
> Lees meer

button14

Persoonlijke vragen
Wat op je hart ligt, contact met overledenen.
> Lees meer

Meditatie - lichtkring op vrijdagavond

Stiltemeditatie en  geleide meditatie vullen elkaar aan: de stiltemeditatie helpt om van binnen leeg en ruim te worden, terwijl de geleide meditatie helpt om nog verder in contactte komen met je  innerlijke zelf. Iedere meditatiesessie begint met een kopje koffie of thee, en een eventuele meditatie-instructie voor deelnemers zonder meditatie-ervaring. Na afloop is er – voor wie dat fijn vindt – ruimte om te delen wat je tijdens de meditatie hebt ervaren. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd, maar een vrijwillige bijdrage van vijf euro wordt zeer op prijs gesteld. Het maximum aantal deelnemers is acht personen. Graag vooraf reserveren.

Dag en tijd: vrijdag van 19:30 tot 21:30 uur. Plaats: Hof van Vrede (Hoekstraat 16 in Zwolle). Kosten: Een bijdrage van €5 voor de kosten van ruimte, koffie en thee wordt zeer op prijs gesteld). Reserveren: 

willem(_AT_)hofvanvrede.nl?subject=Cursus%20Transformatie

Agenda meditatie - lichtkring

vr 10 juni 19.30 - 21:30 uur
lichtkring

vr 24 juni 19.30 - 21:30 uur
lichtkring

vr 8 juli 19.30 - 21:30 uur
lichtkring

vr 22 juli 19.30 - 21:30 uur
lichtkring

 

Stiltemeditatie

Willem Mak leidt de stiltemeditatie in met een rustgevende geluidsopname of een stukje muziek op de piano. Daarna steekt hij een kaars aan en gaan we 15 tot 20 minuten de stilte in. Het is een stilte die we samen dragen, en die gevoed wordt door lichtwezens om ons heen. Je kunt je bijvoorbeeld concentreren op het flakkeren van de kaars of op je eigen ademhaling. Daarbij zul je merken dat er emoties en gedachten in je opkomen. Alles mag er zijn, maar je bijt je nergens in vast. Na verloop van tijd word je vanbinnen steeds rustiger en leger, en misschien ontstaat er zelfs ruimte voor een bijzondere spirituele ervaring.

Geleide meditatie

Tijdens de geleide meditatie staat wordt je uitgenodigd ommee te gaan naar je diepere innerlijke zelf of wordt de verbinding met aarde en/of lichtenergie versterkt. Deze meditatie wordt afwisselend geleid door een van de aanwezigen. Als je graag eenmeditatie wilt leiden: voel je welkom!

Persoonlijke vragen

Er is ruimte voor persoonlijke vragen en healing en indien gewenst kan er onderlinghealing  gegeven worden. Daarnaast is  het mogelijk om in contactte komen (indien toegestaan door de gidsen) met overleden dierbaren. Het gaat zowel om overledenen die nog niet de weg naar het licht hebben gevonden: door met hen in gesprek te gaan helpen we ze op de weg naar het licht te vinden, als om overleden familie of vrienden die vanuit het licht een boodschap kunnen doorgeven of vragen kunnen beantwoorden.

TOP
Login
BACK
button12 button13 button14